Ruokailu

Ruokailu

Luonnon helmassa nautittuja makuelämyksiä.

Erämielen tapahtumiin on helppo liittää herkullinen ruokailu, joka kruunaa päivän ja jättää makumuiston mieleen. Voit nauttia aterian lähes minkä tahansa elämyksen yhteydessä – yleensä ohjelman lopuksi, mutta halutessasi myös kesken päivän tai omavalintaisena ajankohtana. Ruokailu on tilattavissa myös erikseen, ilman muita palveluita.

Ateriat valmistetaan tilanteen salliessa aina avotulella, jolloin tuoksu ja maku täydentävät elämyksen. Sulan maan aikaan mahdollinen metsäpalovaara voi aiheuttaa muutoksia valmistustapaan. Ruokailupaikkana toimii tunnelmallinen, yksityinen kota lähimetsässä.

Mahdollinen riista on järjestäjän itse metsästämää, hygieenisesti käsiteltyä ja pakattua – ja kaikki valmistus tapahtuu voimassa olevia hygieniasäädöksiä noudattaen. Järjestäjällä on hygieniapassi. Tarjoilut ovat laktoosittomia, ja kasvisvaihtoehto on saatavilla pyynnöstä. Valmistusmenetelmien vuoksi täysin gluteenitonta vaihtoehtoa emme voi taata.

oplus 1048608

Esimerkkejä ruokailuvaihtoehdoista

 

1. Simppeli – rento ja helppo
Lämmitetään avotulella vain vähäistä kypsentämistä vaativia ruokia, kuten makkaraa. Asiakkaat voivat grillata itse, ja tarjolla on myös mahdollisuus ostaa peuramakkaraa. Ruokajuomana vesi tai mehu (tai omat juomat), jälkiruokana nokipannukahvit.

2. Kaksi ruokalajia – perinteinen ja täyttävä
Pääruokana lihakeitto (peuraa tai hirveä saatavuuden mukaan) ja jälkiruokana makea herkku sekä pannukahvit. Juomana vesi tai mehu.

3. Kolme ruokalajia – täysi elämys

  • Alkuun voissa paistetut sienileipäset ja valittu juoma

  • Pääruokana sous vide -esivalmistettu peuran, hirven tai naudan paisti, paistinperunat ja kermakastike, juomana valittu juoma

  • Jälkiruokana köyhät ritarit kermavaahdolla ja mansikkahillolla, pannukahvin kera

Tämä ruokailukokonaisuus ei ole vain ateria – se on osa luontoelämystä, jossa maut, tuoksut ja ympäristö muodostavat unohtumattoman kokonaisuuden.

oplus 1048608